Friday, December 21, 2007

Salam AidilAdha buat kawan2 SMAASZA...

Assalamualaikum kengkawan... kabare? Kaifa haluka/ki/kum/kunna? :) Atamanna lakum fi sihhatin tamaman, insyaAllah..

Maalisy jiddan, baru hari ni junie dpt access blog kiter ni semula. Hari tu dapat access sat jer, then cuba2 semula dah x dapat. Bila check ngan IT dept, diorang kata dah block access to any blog nyer site. Frust tul...

Try masuk2 hari ni, (kbtlan ramai bercuti).. alhamdulillah dapat. Tapi baru tau ada gathering esok..junie x balik kampung. Ingat kan nak balik last weekend tp sangkut kat hi-way. Awal bulan la kot baru kami balik..

Dikesempatan ni... nak ucapkan Salam Aidiladha buat kawan semua. Syukur dengan kesempatan yang diberikanNya untuk terus menikmati pemberianNya... jua untuk kita menginsafi erti pengorbanan sebenar disisiNya...

So amacam gathering esok? Baru tau hari ni.. Junie tgh cari tikect flight ni, tapi x tau lagi la caner.. Kalau xder aral, insyaAllah junie join. Tapi Monday kerja.. Initial plan nak gi Pakistan, tapi x jadi. Lagipun last few week junie dah ke HongKong. Maybe next year baru travel lagi.

Okay kengkawan, nak gi makan jap k.. Boring tul hari ni, xder orang kat ofis. Kat department pun tinggal berdua jer... :(

Nanti ada masa junie mencoret lagi.. hopefully diorg x block access lagi..

Ila lliqa'
junie..



1 comment:

peja said...

salam aidiladha untuk juni sekeluarga..semoga melimpah ruah rezeki di tahun-tahun akan datang