Tuesday, December 4, 2007

Kenangan SMAASZA 96

salam semua,
just nk mengisi masa lapang hhuhuh ...
korang ada x barang2 dr sekolah dulu yg korang masih pakai sampai skrg? aku ada!! ini dia ... :

ini lah die key/handkerchief/sapu tangan aku masa skolah dulu dan aku masih pakai sampai skrg ... tp basuh tau!!! jgn igt x basuh lak ... dan yg paling menarik, mat robi yg belikan utk aku (aku kasi duit die g belikan arr) .. kt bus stand .. kedai payang eh name nye?? adehh yg tu aku lupa ... korang plak mcmane? share2 arr eheheh

3 comments:

peja said...

Siap ada kenangan dengan robi tuh..dasat hasni nih r u straight?...wakakka..
Tapi si mamat robi nih mana pegi ek..aku ada jugak msg dia, tp x pernah reply..ke salah no
( no robi:0199298649 ..ke salah no nih)

hasni said...

kamon mannnn... bukti nye ada d rumah tu haa... skali kuo kembo .. lagi mau tanyer aku straight ke idakk ... no mat robi tu same dah dgn yg ada dgn aku ni ... mungkin die sibuk kot!!! die aritu khabarnyer jd cikgu dgn madi di JB .. ntah2 die pon da g oversea sambung stadi .. senyakk senyakkk je

peja said...

hahahha...ilek laa dude..bergurau senda di kala jengking...hehehe..
buleh jadi jugok mat robi nih..senyap2 jer belaker!!