Monday, October 8, 2007

Salam Aidilfitri 1428H/2007 dari kaum kerabat smaasza96ers

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Selamat Hari Raya dr kami sekeluarga, buat cikgu-cikgu, ustaz-ustaz, ustazah-ustazah serta kawan2 se smaasza96ers sekalian .. Maaf Zahir Batin ..

Muhammad Hasni B Hj Madzaki
Yuniza Bt Hj Abd Latif
Muhammad Hazeeq Yaqzan B Muhammad Hasni
Muhammad Haseef Yaqzan B Muhammad Hasni



Salam Idulfitri


Salam Ramadhan & Salam Idulfitri

Semoga semua berbahagia dan diberkati Allah sentiasa....jangan terlalu ghairah menyambut raya hingga lupa ramadhan yg bakal ditinggalkan....kerana ramadhan tahun depan belum tentu jumpa... ambillah kesempatan yg ada untuk memohon keampunan drpd Allah.

Ini jer gambo yg ada....lepas raya baru le ada gambo raya....Syed lain le sbb dia dah raya dulu...he he :D

Jemputlah dtg makan2 kat rumah di Kg Pulau Salim pd 17/10 ada kenduri aqiqah Aiesyah dan sepupu2nye yg lain... nak dtg calling2 ler...

Selamat Hari Raya....Maaf jika ada tersilap kata dan tersalah bahasa....

Anuar & Anie
Muhammad Amirul Hakim
Nur Aiesyah Zahrah



Salam Rindu, Salam Raya dari Junie



Assalamualaikum kengkawan...

Erm... lama x jenguk cni, rindu nak jumpa korang semua.. rindu pada Ani, Along, FaZ, KakLah, Da, etc...

Junie minta maaf sangat2 x dapat join kengkawan time buka puasa baru ni. Ani bgtau 20hb ni jumpa semula tapi junie x dapat join jugak. 19hb pi Jakarta, insyaAllah. Anyway, pada kawan2 semua... jemputlah datang beraya kat umah kami. Alamat kami : Junie & Alex, No 9 Jalan Warisan Permai 2/6, Kota Warisan, 43900 Sepang.

(x jauh dengan KLIA & stesyen ERL salak tinggi).

Kami balik Tganu khamis malam jumaat ni. Hubby junie pun orang Kijal gak (sekampung).

Oh ya.. kalo x pun, datang KLCC - calling2 la junie. Junie ngan Petronas Carigali - tower1 KLCC. Ari tu hasni call, junie kat miri. X dapat jumpa. Bila mai cni lagi?

Erm, seronok tengok gambar kengkawan... dengan anak2 comel sungguh. Tahniah dari junie. Kami belum ada rezeki lagi. Sahabat2 seme doakan kami yer..

Okla... di kesempatan ini.. kami nak ucapkan .. Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri buat sahabat2 tersayang. Hati2 di jalanraya & semoga ceria sokmo. Ada kesempatan, insyaAllah kita jumpa.


salam,

alex & junie
019-9444808

p/s : Gambar tu actually dah lama gak (kami kawin 2 tahun lebih dah).. sekadar share ngan kawan2. Kebetulan kat dalam PC ni ada gambar kawin jer.. yg lain2 semua xde dalam PC.



Salam Lebaran dari peja & family!!



Selamat menyambut hari lebaran kepada warga Smaasza Batu Buruk, K.T sesi 95-96 dan semua guru-guru yang pernah mengajar kami menjadi seorang 'manusia'..pohon ampun ampun dan maaf sekiranya ada kesilapan!!

Mohd Faizal

Nurisya

Ain Edleen
Bangi, Kuala Pilah, Besut


Salam Aidilfitri dari NZ

Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf zahir batin. InshaAllah jika ada kesempatan berjumpa lagi..

Syed Mohd Saufi
Norida
Nadia
Arif
Christchurch, NZ 2007

2 comments:

peja said...

ngeh2..meriah sungguh...

hasni said...

yeahhh baru bessssttt!!