Monday, September 22, 2008

Promosi Balik Raya!

Salam gengs,
sempena musim perayaan ni, dan sempena harga barang da naik ni, aku nk promosi product yg aku ada...

http://mhy-bizzhub.blogspot.com/2008/09/mygreenoil-balik-raya-promotion.html

Alhamdulillah, stakat aku, family & rakan2 aku pakai ada kesan nyer ... boleh lah kalau nk cuba ..

Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya ...

Hasni

1 comment:

mamat said...

hasni...nak save minyak senang je...mcm aku keter citra parking kat umah je.ada urusan penting je baru pakai.gi keje atau urusan kurang penting bawak viva je senang.ia praktikal, bergaya & jimat petrol :-)